Richt je huis in… voor weinig…

Een fijn en gezellig thuis. Dat is iets waar we allemaal in terecht komen na een dag hard werken. Maar ja, je huis inrichten is een behoorlijk dure aangelegenheid, toch?

Wanneer je dit slim aanpakt, kun je met een beperkt budget heel ver komen. Hierbij een paar praktische tips:

  1. Neem een kijkje bij de kringloop. Allemaal rommel? Als je goed kijkt en er ook de tijd voor neemt, zul je ontdekken dat er wel degelijk bruikbare spullen tussen zitten. En dat voor niet al te veel geld.
  2. Maak gebruik van je creatieve geest. Oude meubels, potten, flessen of andere woonaccessoires kunnen met een likje verf, een zelf gehaakt of gebreid ´jasje´, of door te pimpen met materialen als glitters, vilt of stempelen een heel ander en verrassend uiterlijk krijgen.
  3. Laat de mensen om je heen weten dat je, je huis aan het (her)inrichten bent. Grote kans dat deze of gene nog spullen heeft om je blij mee te maken. En ook dít kun je met een beetje creativiteit pimpen naar je eigen stijl.
  4. Groepen op Facebook of Marktplaats. Vandaag de dag zijn er veel ruilgroepen actief op Facebook. Grote kans dat er gratis af te halen spullen zijn. Of kijk eens naar gratis af te halen spullen op Marktplaats.

Ik weet het, het kost misschien wat meer moeite dan binnen lopen bij een meubelzaak. Maar de moeite loont. Ik durf te wedden dat je blij en trots op je zelf gaat zijn. Succes!

Reageer

x