Besparingstips in "Van alles" categorie

Subcategories:

Sorteer op:

Mijn beste besparingstips in het dagelijks leven…

Besparen in het dagelijks leven. Het is de moeite waard. Want als je aan het einde van de week, de maand of het jaar, optelt wat je iedere dag bespaart hebt, houdt je meer over dan je voor mogelijk durfde te houden….

Richt je huis in… voor weinig…

Een fijn en gezellig thuis. Dat is iets waar we allemaal in terecht komen na een dag hard werken. Maar Lees verder..

1 gezin met 1 bibliotheekpas

Met een bibliotheekpas kun je boeken lenen van de bibliotheek. Dat kunnen er een maximaal aantal zijn afhankelijk van je Lees verder..

Geld verdienen met Twitter…

Er zijn op internet voldoende sites te vinden waarmee je via Twitter als affiliate geld kunt verdienen. Het is alleen Lees verder..

Geld verdienen op internet met advertenties door middel van Google Adsense…

Hiervoor moet je bij Google wel eerst een code opvragen, anders kun je hier niet mee werken. Google Adsense is Lees verder..

Geld verdienen op internet met bloggen…

In Amerika is dit erg populair, maar ook in Nederland kan men bloggen en ervoor betaald krijgen. Adverteerders betalen mensen Lees verder..

Maak je kooktoestel altijd goed schoon…

Zorg ervoor dat je je kooktoestel goed schoon houdt. Als de kookplaat schoon is, wordt de warmte maximaal weerkaatst en Lees verder..

Warmtegenerator…

Een warmtegenerator is misschien nog een beter idee dan een warmtepomp. Deze zijn namelijk veel efficiënter dan een cv-installatie of Lees verder..

Bespaar tot 70% op je stookkosten met een warmtepomp…

Schaf een warmtepomp aan. Deze kosten wel wat, maar zijn in een aantal jaar weer terugverdiend en je hoeft je Lees verder..

Koop liever geen waterbed…

Koop geen waterbed. Een waterbed gebruikt namelijk erg veel stroom. Ben je hier al van in het bezit? Zorg er Lees verder..

x