Besparingstips in "TV en apparatuur" categorie

Subcategories:

Sorteer op:

Games kopen in de winkel

Tegenwoordig kosten games voor next-gen consoles nogal een hoop geld. Activision en Ubisoft vragen voor een next-gen game vaak al Lees verder..

Geen stand-by…

Wanneer je elektrische apparaten niet meer gebruikt, zet deze dan helemaal uit en liever niet op stand-by. Zo lekt er Lees verder..

Stand-by killer…

Schaf een stand-by killer aan. Die zorgt ervoor dat apparaten automatisch worden uitgeschakeld. Voor ongeveer € 20,- heb je er Lees verder..

Je televisie op een lichte plek in de kamer…

Installeer je televisie op een lichte plek in de kamer. Hierdoor hoeven het contrast en de helderheid niet zo hoog Lees verder..

Kabel voor je TV echt nodig…?

Denk er eens over na of je kabel nodig is voor de televisie. Natuurlijk kun je veel zenders bekijken. Maar Lees verder..

Vermijd uitgebreide garanties…

Elektrische goederen zijn betrouwbaarder dan ooit. Vraag jezelf af of het apparaat dat je wilt kopen langer dan een jaar Lees verder..

Nieuwe onderdelen voor de computer of computerhulp kun je via internet opvragen…

Het bestellen van onderdelen voor de computer is zo het goedkoopst. Bekijk wel eerst alle mogelijkheden en opties, zodat je Lees verder..

Bespaar op papier en inkt. Koop geen printer…

Hoef jij nauwelijks te printen? Koop dan geen printer bij je privécomputerr. Vaak kun je gewoon op school of op Lees verder..

Verleng de levensduur van je computer door stofophoping in de systeemkast te voorkomen…

Stofophoping in de systeemkast van je computer verkort de levensduur van je computer. Door dit regelmatig bij te houden lever Lees verder..

Doe de tv de deur uit…

Naast dat de tv er niet voor zorgt dat je in beweging komt, is het ook zonde van je tijd. Lees verder..

x