Besparingstips in "Telefoon" categorie

Subcategories:

Sorteer op:

Onbeperkt bellen voor een vast tarief…

Bel je veel naar zowel vaste- als mobiele nummers? Dan kan je telefoonrekening aardig oplopen. Er zijn aanbieders waar je Lees verder..

Je telefoonrekening controleren…

Controleer je telefoonrekening om te zien of je optionele functies of extra diensten hebt die je niet nodig hebt. Dit Lees verder..

Geen internetbundel…

Neem geen internetbundel op je telefoon. Ten eerste scheelt dit natuurlijk extra kosten in je telefoonabonnement. Maar ten tweede scheelt Lees verder..

Vermijdt doorverbindservice…

Een doorverbindservice is duur en meestal onnodig. Het is eerder gemakzucht om er gebruik van te maken. Zorg ervoor dat Lees verder..

Kies een bundel of belpakket die bij je belgedrag past…

Overkomt het jouw vaak dat je boven je belbundel zit? Het kan zo zijn dat je belbundel niet bij je Lees verder..

Skype, leuk en goedkoop…

Bijkletsen met je moeder, je vriendin of je zus? Gebruik Skype. Het gebruik is gratis en als je wilt, kun Lees verder..

Gratis bellen met je smartphone…

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. En de meesten onder ons hebben sowieso een smartphone. Wist je dat je Lees verder..

Oude mobiel verkopen

Vanwege de moderne abonnementsvorm voor mobiele telefoons wisselen mensen steeds sneller van telefoon. Met oude telefoons wordt doorgaans niks meer Lees verder..

Nooit meer over je bundel…

Wat kan dat schrikken zijn wanneer je onverwacht een hoge telefoonrekening krijgt. Maar ja, het kwaad is al geschiedt. Je Lees verder..

Besparen met Sim only

De mobiele telefoon. Niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Maar ja, wat kan een abonnement toch een Lees verder..

x