Besparingstips in "Winkelen" categorie

Sorteer op:

Winkel met een heldere geest…

Vermoeidheid, depressiviteit, honger en stress zijn  emoties die een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van leven. Maar uit onderzoek Lees verder..

Verzendkosten online artikelen…

Ga bij het bestellen van online producten eerst na wat de verzendkosten zijn van de betreffende webshop. Onderling kan dit Lees verder..

Gebruik actiescodes voor online aankopen!

Zoek altijd eerst naar actie/kortingscodes voordat je iets online aankoopt.  Het uitdelen van kortingscodes en actiecodes was  tot enkele jaren Lees verder..

zoek betrouwbare recentie review of referenties

Zoek naar gebruiksrecensies en gebruikersreferenties van producten om de kwaliteit ervan te waarborgen. Neem geen genoegen met de ervaringen op één Lees verder..

Koop niet wat je niet per se of niet direct nodig hebt.

Voor iedere uitgave geldt dat je kritisch moet blijven. Koop niet wat je niet per se of niet direct nodig hebt. Een uitzondering zijn niet-bederfelijke Lees verder..

Bespaar met Energielabel

Tegenwoordig word bij de verkoop van auto’s, elektrische apparaten, lampen en gebouwen een energielabel afgegeven. Aan de hand hiervan kunt Lees verder..

Stel een vast weekbudget vast en bespaar…

Ga na welk bedrag je iedere week echt nodig hebt voor boodschappen, verzorgingsartikelen, reiskosten, cadeautjes en overige kosten. Pin dit Lees verder..

Korting met: ‘Lekker in het leven’

Producten uitproberen voor een zachte prijs. Dat willen wij Nederlanders allemaal graag. Heb je al eens gehoord van: ‘Lekker in Lees verder..

Leg een cadeautjeskast aan…

Verjaardagen, feestjes of andere gelegenheden. Je komt het altijd tegen in het dagelijks leven. En natuurlijk hoort daar een cadeautje Lees verder..

Koop verzorgingsartikelen in de aanbieding

Persoonlijke verzorging. Het is o zo belangrijk. Maar ja, daar hangt wel een prijskaartje aan (zeker voor ons vrouwen). Houdt Lees verder..

x