Gebruik actiescodes voor online aankopen!

Zoek altijd eerst naar actie/kortingscodes voordat je iets online aankoopt.  Het uitdelen van kortingscodes en actiecodes was  tot enkele jaren geleden enorm populair. Kortingscodes waren doorgaans gemakkelijk vindbaar via google.

Jammergenoeg zijn er steeds meer ‘nep-websites’ die misbruik maken van de populariteit van actiecodes. Ze pretenderen kortingscodes te verschaffen, maar in werkelijkheid linken ze alleen maar naar webwinkels om zodoende een graantje mee te pikken. Dankzij de links strijken ze een percentage op indien jij uiteindelijk besluit om alsnog iets te kopen/bestellen. Vandaar dat forums  doorgaans betere bronnen zijn van kortingscodes dan kortingscode-sites.  

Al met al moet je steeds beter googelen om daadwerkelijke kortingscodes op te sporen. Het vinden van een substantiële en actieve kortingscodesite is vooral een kwestie van speurwerk en kwaliteitscontrole.Valse en nutteloze kortingscode-aanbieders kun je herkennen aan het gebruik van twijfelachtige beloftes zoals “klik hier om de kortingscode te zien”, “klik hier om de actiecode te kopiëren”. Of ze tonen een aanbod zoals “5% korting” of “gratis verzending” in plaats van het tonen van een wezenlijke code. In veruit de meeste van dit soort gevallen is er helemaal geen kortingscode aanwezig.

Al met al zou een kortingscode direct in beeld moeten staan en zou er niet voor aangemodderd moeten hoeven worden. Als je met een beetje speurwerk geen kortingscode vindt, dan is ‘ie doorgaans niet in omloop.

voor sommige dure producten zijn zelfs nieuwsbrieven waarin te vinden is in welke winkel ze deze week in de aanbieding zijn.

Reageer

x