Besparingstips in "Omgaan met geld" categorie

Subcategories:

Sorteer op:

Rekeningen op tijd betalen

Er valt heel wat geld te besparen door de rekeningen die elke week op de mat komen op tijd te Lees verder..

Bel bij achterstand altijd naar bedrijf.

Bel, wanneer je een betalingsachterstand hebt, ALTIJD naar het betreffende bedrijf. Zij zijn vaak redelijk genoeg om met jou een Lees verder..

Leningen aflossen…

Los zoveel en zo snel mogelijk je leningen af. De rente hierop is vaak erg hoog. Probeer liever leningen te Lees verder..

Volledige betaling vooraf..? Kijk uit!

Onderteken geen contract dat volledige betaling vereist vóór de onbevredigende voltooiing van werkzaamheden (aan je huis bijvoorbeeld).

Winkel met een heldere geest…

Vermoeidheid, depressiviteit, honger en stress zijn  emoties die een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van leven. Maar uit onderzoek Lees verder..

Verzendkosten online artikelen…

Ga bij het bestellen van online producten eerst na wat de verzendkosten zijn van de betreffende webshop. Onderling kan dit Lees verder..

Stop met loterijen…

Stop met loterijen. De kans dat je wint is super klein. Zonde van het geld dus. Ga eens na hoeveel Lees verder..

Wordt minimalistisch(er)…

Omarm minimalisme. We zijn geneigd om meer, meer, meer te willen en te hebben. Maar probeer eens om steeds (wat) Lees verder..

Cadeaubon voor cadeaubon…

Gelukkig heb tegenwoordig cadeaubonnen of cadeaucards die je niet in één keer op hoeft te maken. Maar toch is dit Lees verder..

Rood staan is duur…

Wanneer je een bankrekening opent heb je de mogelijkheid om tot een bepaald bedrag rood te staan op je betaalrekening. Lees verder..

x