Besparingstips in "Wassen en drogen" categorie

Sorteer op:

Probeer voorwassen te vermijden…

Je hoeft bij een wasmachine geen programma te gebruiken van een voorwas programma. Probeer voorwassen dus te vermijden. Dit heeft Lees verder..

Let bij het kopen van een wasmachine niet altijd op de prijs…

Bij het kopen van een nieuwe wasmachine moet je niet altijd op de prijs letten. Een duurdere wasmachine is vaak Lees verder..

Vuile kleding eerst weken…

Als je kleren erg vuil zijn, laat deze dan eerst wat weken in water. Zo komt de grootste viezigheid eraf Lees verder..

Je kleding op een lage temperatuur wassen…

Probeer altijd op een lage temperatuur te wassen. Een temperatuur tussen de 30 graden en 60 graden is voldoende om Lees verder..

Wassen met een volle trommel…

Was het liefst met een volle trommel. Dit bespaart energie en water, en dus keiharde euro’s. Bovendien is er met Lees verder..

Wassen met waspoeder en soda…

Vervang de helft van je waspoeder voor soda. Soda wast super schoon. En het scheelt weer lekker euro’s.

Centrifugeren is goedkoper kan een wasdroger…

De wasmachines van tegenwoordig hebben meestal de mogelijkheid om te centrifugeren. Het varieert van 400 tot 1800 per minuut. Hoe Lees verder..

maak zelf je wasmiddel van marseillezeep

maakt zelf je wasmiddel van marseillezeep dat kost je 18 cent per liter en ipv wasverzachter een scheut schoonmaakazijn toevoegen Lees verder..

Natuurazijn als wasverzachter!

Wasmiddel en wasverzachter. Natuurlijk zijn we zuinig op onze was en daarom willen we graag allemaal de beste wasmiddelen. Echt Lees verder..

Azijn is milieuvriendelijk, simpel en maakt schoon

In elk huishouden is vast een kast te vinden met talloze overbodige chemische producten, slecht voor het milieu, doen niet Lees verder..

x