Besparen met zuiveringszout alias baking soda

Het witte poedertje baking soda kan op verschillende manieren worden gebruikt. Door toevoeging van een handjevol aan lauw warm water, word uw afwas weer schoon! Wel even de wasbak leeg laten lopen en goed naspoelen met lauw warm water.

Ook kunt U er diverse andere oppervlakten mee schoonmaken. Baking soda, ofwel zuiveringszout is natuurlijk, en hiermee interessant, niet alleen voor mij, wellicht ook voor u!

Een proper huis? Voeg een eierdopje baking soda toe aan de witte was, en hij komt er weer fris uit. Ook uw aanrecht, spiegel en kastje, vuilnisbak, wasbak, alles kunt u hiermee schoonmaken. De voer en drinkbakjes van uw huisdieren gaan weer stralen!

Theedoeken die meer vies zijn dan gewoonlijk kunt u even laten voorweken in een emmer met lauw water en een beetje zuiveringszout. Vuile pannen kunt u schoon schrobben met een pasta van zuiveringszout en water. Ook kammen en borstels worden weer zo goed als nieuw met deze laatste methode.

Laat het vuile water niet zomaar door uw afvoerputje stromen, u kunt namelijk het in uw toiletpot gieten, even laten staan en voila, die is ook weer schoon!

Indien u gaat stofzuigen, zuig dan eerst een beetje zuiveringszout en de muffe geur van het apparaat verdwijnt.

Indien u meer toepassingen vindt kunt u reageren op dit artikel hieronder.

Reageer

x