Besparingstips in "Huis" categorie

Subcategories:

Sorteer op:

Vaatwastablet halveren

Hoeveel geld zou je besparen elke dag als je de helft van een vaatwastablet zou gebruiken in plaats van een Lees verder..

Hergebruik water waarin je je eieren hebt gekookt voor kamerplanten

Kamerplanten hebben voedsel nodig, want ze ontvangen geen afgevallen bladeren etc die buiten voor bemesting van planten zorgen.In plaats van Lees verder..

Goedkoper alternatief voor belonings-snoepjes voor je hond

Voor het oog van de baasjes van honden worden er veel belonings-versnaperingen (voor relatief veel geld) in kleine hoeveelheden verkocht. Lees verder..

Snel en voordelig weer schone en frisse asbak

Hoewel ‘niet meer van deze tijd’ zijn er nog rokers. Die gebruiken als ’t goed is asbakken. Van glas, aardewerk, Lees verder..

Je huis en/of huisdieren veilig en prima vlo-vrij

Dit jaar waren de vlooien al vóór de beruchte  vlooienmaand zoals mijn DA de maand oktober noemt in grote aantallen Lees verder..

Water uit condensdroger hergebruiken

Zonde om het water wat uit je volle de verzamelbak van je condensdroger komt zomaar weg te gooien!Je kunt het Lees verder..

Probeer voorwassen te vermijden…

Je hoeft bij een wasmachine geen programma te gebruiken van een voorwas programma. Probeer voorwassen dus te vermijden. Dit heeft Lees verder..

Let bij het kopen van een wasmachine niet altijd op de prijs…

Bij het kopen van een nieuwe wasmachine moet je niet altijd op de prijs letten. Een duurdere wasmachine is vaak Lees verder..

Vuile kleding eerst weken…

Als je kleren erg vuil zijn, laat deze dan eerst wat weken in water. Zo komt de grootste viezigheid eraf Lees verder..

Je kleding op een lage temperatuur wassen…

Probeer altijd op een lage temperatuur te wassen. Een temperatuur tussen de 30 graden en 60 graden is voldoende om Lees verder..

x