Geld verdienen met internet

Geld verdienen met internet

Encyclopedie van Besparen is een website over besparingstips, ervaringen en adviezen. Encyclopedie van Besparen geeft iedereen de mogelijkheid om besparingstips, ervaringen en adviezen te delen.

Redenen om mee te doen?

Onze website geeft jou de mogelijkheid om op een eenvoudige manier jouw besparingstips, ervaringen en adviezen onder de aandacht van een groot aantal mensen te brengen én …

Geld verdienen!

20-euro-kleinAls je een besparingstip of een blog plaatst op Encyclopedie van Besparen, wordt er door Google AdSense advertenties binnen je artikel (besparingstip of blog) weergegeven, waarbij jij minimaal 70% van de weergaves en daaruit vloeiende inkomsten verdient! Meld je aan en ontvang het eerste jaar 100%!

 

Hoeveel kan ik verdienen?

Lees dit tip van Jeroen!

Hoe kan ik meedoen?

Stap 1. Meld je aan: Hieronder of via Facebook, Twitter of Google (rechtsboven)
Stap 2. Schrijf een besparingstip: Snel en makkelijk
Stap 3. Verdien geld met internet!


Nu gratis aanmelden! 


 

67 reacties op “Geld verdienen met internet”

 1. vuurvlieg schreef:

  gebruik voor het naar huis gaan nog even het toilet op je werk

 2. vuurvlieg schreef:

  zoek op internet naar planten die je kunt eten uit de natuur en maak eens een heel aparte salade op deze manier. Pluk niet langs de kant vanwege uitlaten van honden en verontreiniging van bijvoorbeeld verkeer

 3. vuurvlieg schreef:

  oude aardappels in de kast met uitlopers? Stop ze in de grond of nog beter : gebruik een oude autoband en vul die met aarde waar je de aardappels in doet. De zon en regenwater doen de rest. Je staat versteld hoeveel aardappels je krijgt als je op de opkomende bladeren steeds een nieuw laagje aarde doet. Zijn filmpjes van op internet.

 4. vuurvlieg schreef:

  naast kringloopwinkels zijn er nu zelfs weggeefwinkels. Gratis en soms een klein prijsje om de kosten van de winkel dekken.

 5. sephoranoori schreef:

  Naast de welbekende website voor tweedehands winkelen; ‘marktplaats’ heb je nu ook op facebook groepen waar je tweedehands kunt winkelen, deze kun je vinden in jouw regio.

 6. sephoranoori schreef:

  Wist je dat als je je mobiele apparaat oplaadt en vervolgens de adapter uit je mobiel haalt maar de stekker gewoon in het stopcontact laat zitten dit nog steeds stroom kost? Haal hem er dus altijd uit!

 7. Emmaliem schreef:

  Gebruik maar de helft van het wasmiddel dat op de verpakking staat voorgeschreven. Producenten laten je meer gebruiken terwijl dit niet nodig is.

 8. mariajanna schreef:

  altijd de folders uit zoeken van aanbiedingen waar het allemaal het goedkoopste is .
  let wel op alleen de dingen vergelijken die je echt nodig heb.

 9. mariajanna schreef:

  de punten sparen van de optimel en campinna .
  moet je wel een account voor aan maken.
  zo kan je korting op daagjes weg sparen en anderen leuke dingen

 10. mariajanna schreef:

  als je een puppy of kitten koopt kijk dan eens op google onder puppypakketten of kitten pakketten .
  dan kan je gratis pakketjes aan vragen er zit eten in en speeltjes ,
  en sommige informatie over het diertje en kortingsbonnen.

 11. mariajanna schreef:

  kijk eens op Facebook op de koopjes hoeken en gratis af te halen .

 12. mama04 schreef:

  als groot gezin kan je vaak bij de gezinsbond sparen en kijk voor kinderen in 2e handwinkels en pimp de kleding. of speelgoed een beetje op. is zogenaamd nieuw en regelmatig naar de bib en spel o theek.

 13. cidado schreef:

  neem een slim metter scheelt een hoop werk en zal ja uit ijdelijk door kunnen bespaaren

 14. cidado schreef:

  ga over op een prepaid gas en elektra en betaal voor wat je gebruik

 15. cidado schreef:

  doe de was verzagter door 2 verdelen en vul het aan tot 2 volle flessen met water

 16. cidado schreef:

  gebruik een koffie schepje bij je was poeder en 4 schepje per keer maakt net zo goed schoon

 17. cidado schreef:

  gebruik je handdoek 2 keer als je bent wezen douchen

 18. cidado schreef:

  zet je thermostaat niet in een keer hogen maar ver hoog steeds met een halve graag dan hoeft de cv niet zo veel te stoken

 19. cidado schreef:

  leg je brood in de vriezer en haal er alleen uit wat je nodig bent

 20. cidado schreef:

  koop de vloetjes van de aldi zijn stuk goed kopper en net zo goed

 21. cidado schreef:

  maak stam potten dat bespaart gas

 22. cidado schreef:

  water besparen kan ook bij de wc als je kinderen heb doe een haakje op de deur zo dat ze niet om de 5 minuten door trekken en als je de deur open doet en je moet zelf ook hoef je maar 1 keer door te trekken

 23. cidado schreef:

  heb je een thuin kweek je ijge groenten en aardappelen je begint half maart met het kwekken van stekkies voor in de thuim

 24. cidado schreef:

  als je warm watternodig heb en je de kraan ff moet laaten stroomen zet hem dan niet gelijk vol uit maar voor dehelft als het dan louw woord kan je hem vol uit zetten

 25. cidado schreef:

  koop een klijn tasje zo als bij de zee man die pas altijd in je tas en heb je altijd een tasje bij je gaat i kapot ruil je hem zo weer om voor een nieuwe

 26. cidado schreef:

  koop ieder maand een kadotje voor je kids en geef ze pas in december dan heb je in december alleen de kosten voor het etten en driken

 27. cidado schreef:

  Gezinnen met een kleine portemonnee moeten soms diep in de buidel tasten om hun schoolgaande kinderen mee te laten doen aan activiteiten op school en daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van een schoolkamp of contributie voor de voetbalclub of toneelvereniging. Ook computers en andere schoolmaterialen zijn niet goedkoop. De Stichting Leergeld ondersteunt ouders financieel zodat ook hun kinderen deel kunnen nemen aan deze activiteiten. Kijk voor meer informatie op http://www.leergeld.nl. Nieuw schooljaar? Koop alleen de hoognodige schoolspullen voor je kind. Wacht met de rest totdat het schooljaar een paar dagen oud is. Veel artikelen zijn dan flink afgeprijsd. Ieder kind moet kunnen sporten. Bewegen kan goedkoop (fietsen, rennen,spelen), maar het is natuurlijk ook leuk en leerzaam om mee te doen aan een teamspsport. De contributie is voor sommige gezinnen moeilijk op te brengen. Het jeugdsportfonds kan dan helpen, kijk op http://www.jeugdsportfonds.nl of dit beschikbaar is in jouw gemeente.

 28. cidado schreef:

  Ja, belasting kost geld. Maar vaak is het mogelijk om geld terug te krijgen van de belastingdienst. Door netjes je aangifte te doen voorkom je onaangename verrassingen in de toekomst, en maak je aanspraak op eventuele teruggaven. Ja, je weet leukere dingen te bedenken. Maar besef dat je er voornamelijk tegenop ziet omdat het allemaal zo ingewikkeld lijkt. Lees je eens in zodat je het beter begrijpt, dan zal de taak een stuk minder uitdagend voelen! Zie ook het boekje onderaan dit artikel.

 29. cidado schreef:

  Stop met onzinnige verzekeringen, magazines, kranten, tv-gidsen en andere diensten die je niet of nauwelijks gebruikt.

 30. cidado schreef:

  Ruil je auto in voor een kleine, zuinige, voordelige auto waarmee je wél kunt fileparkeren (en dág wegenbelasting!). Laat deze auto vervolgens zo vaak mogelijk staan en kies voor de fiets (dág sportschoolabonnement!). Of ga door het leven zonder auto (niet mogelijk voor iedereen, wel lekker hip en eco)!

 31. cidado schreef:

  Je hoeft je problemen niet weg te kopen. Je kunt ze vaak prima op een andere manier oplossen. Kook bijvoorbeeld je eigen maaltijden. Een stuk gezonder én goedkoper dan horeca- of kant-en-klaar maaltijden.

 32. cidado schreef:

  Geef je veel geld uit vanwege je onzekerheid? Bijvoorbeeld omdat je je druk maakt om wat anderen van je denken. Geef niet constant geld uit aan de nieuwste trend – werk liever aan je zelfvertrouwen. Op die manier stop je het gat en word je bovendien gelukkiger.

 33. cidado schreef:

  Kleine en grote overbodigheden maken je armer. Dat, en ze kosten je tijd, energie, kopzorgen en onderhoud. Koop daarom alleen dingen die je echt nodig hebt. En, aan de andere kant, verkoop alle dingen die je niet (meer) nodig hebt.

 34. cidado schreef:

  Weet waar je geld naartoe gaat, dan kun je ook veel betere beslissingen nemen. Zo kun je in een oogopslag zien dat je honderden euro’s per jaar kwijt bent aan dat dagelijkse kopje Starbucks op het station. Houd in de gaten of je geld stroomt naar de plekken waar jij het wilt hebben, of dat het door je vingers glipt.

 35. cidado schreef:

  Eén van de meest doeltreffende manieren om de rijkosten fors terug te dringen is door gebruik te maken van banden met een lage rolweerstand. Hiermee wordt het milieu ook nog eens ontzien. Volgens een studie van de Universiteit van Munchen verdient een investering in groene banden zich sneller terug dan bijvoorbeeld een automatisch start-stopsysteem of hybride-aandrijving! De banden zijn relatief goedkoop en leiden tot een behoorlijk lager brandstofverbruik en een lagere CO2 uitstoot. De onderzoekers hebben berekend dat je met een auto die 1 op 16,7 rijdt en jaarlijks 12.500 kilometer aflegt, per jaar zo’n 1.250 euro bespaart. (bij een literprijs van euro 1,75) Een start-stopsysteem levert overigens een zelfde besparing op maar dit systeem is veel duurder.

 36. cidado schreef:

  Rijd zoveel mogelijk in een rustig gelijkmatig tempo met een laag toerental en in de hoogste versnelling. Gebruik indien mogelijk en het verkeer het toelaat de cruise control.Houd je aan de snelheidslimieten. Hierdoor rijd je het zuinigst en voorkom je verkeersboetes.Rijd bij elke snelheid in de juiste versnelling. Dus bij 50 in zijn vier en bij 80 in zijn vijf.Houdt voldoende afstand van je voorgangers zodat je bij snelheidsvermindering niet steeds hoeft te remmen Zorg ervoor dat de autobanden goed op spanning zijn.Laat tijdig het gas los wanneer je ziet dat bijvoorbeeld een stoplicht op rood gaat. Trap vervolgens je koppeling in zodat de auto rustig kan uitrijden.

 37. cidado schreef:

  Een goedkoop dagje weg is best mogelijk. Door te zoeken naar gratis of goedkope attracties of met kortingsbonnen of kortingspas. Lees hier alle besparingstips voor een goedkoop dagje uit.

 38. cidado schreef:

  Als je weet wat je budget is, en je wilt hier aan vasthouden, dan betekent dit niet dat je geen plezier kunt hebben. In feite is jezelf af en toe belonen voor het vasthouden aan je financiële plannen juist een goede manier om deze plannen vol te houden. We zullen hieronder naar wat goedkope opties kijken voor een leuke avond, want een leuk avondje uit hoeft niet direct een lege bankrekening te betekenen.

 39. cidado schreef:

  Het duurt weer even tot de volgende vakantie. Ga daarom eens gezellig een dagje weg met het hele gezin, zodat je het vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthoudt. Een dagje naar een attractiepark of de dierentuin is leuk voor iedereen. Helaas zijn de prijzen van deze dagjes uit de laatste jaren erg gestegen. Bovendien krijg je na drie keer in de achtbaan behoorlijk trek en zijn de broodjes, frietjes en andere etenswaren vaak flink aan de prijs. Daarom heeft Uitmetkorting.nl haar bezoekers gevraagd om hun persoonlijke bespaartip. Van rommelmarkt tot groepskorting: er valt op heel veel manieren te besparen!

 40. cidado schreef:

  zakgeld

  – Inkomsten en uitgaven met elkaar in overeenstemming te brengen.
  – Datgene wat jongeren graag willen hebben af te stemmen met het beschikbare geld.
  – Keuzes te maken in hun bestedingspatroon door te bezuinigen en te besparen
  De meeste kinderen krijgen een bedrag van tussen de 1 en 10 euro zakgeld per week.
  Richtlijnen voor zakgeld voor 6 tot 18-jarige kinderen per week:
  Leeftijd Geadviseerd bedrag in € per week
  6 jaar ± 1,00
  7 jaar ± 1,20
  8 – 9 jaar ± 1,50
  10 – 11 jaar ± 2,50
  12 jaar tussen 2,50 en 5,00
  13 jaar tussen 2,50 en 5,00
  14 jaar tussen 3,50 en 6,00
  15 jaar tussen 4,00 en 7,50
  16 jaar tussen 5,00 en 9,00
  17 jaar tussen 5,00 en 10,00
  18 jaar tussen 5,00 en 12,50 Richtlijnen voor kledinggeld voor kinderen van 12 tot 18 jaar
  Leeftijd Geadviseerd bedrag in € per maand
  12 jaar tussen 20,00 en 60,00
  13 jaar tussen 30,00 en 65,00
  14 jaar tussen 40,00 en 75,00
  15 jaar tussen 45,00 en 80,00
  16 jaar tussen 50,00 en 85,00
  17 jaar tussen 55,00 en 90,00
  18 jaar tussen 60,00 en 100,00

 41. cidado schreef:

  Vervang gloeilampen door energiezuinige lampen. Het vervangen van één gloeilamp van 40 watt die 5 uur per dag brandt door een ledlamp van 7 watt levert zo’n 12 euro per jaar op. Voor vijf lampen is dat 60 euro per jaar. € 60 Totaal € 360

 42. cidado schreef:

  Nederlanders zijn kampioen verzekeren. Veel verzekeringen zijn overbodig. Hanteer als regel: als de spaarrekening en het inkomen de schade kunnen dragen, verzeker iets dan niet. Maak een overzicht van uw verzekeringen en bekijk ze kritisch. Stop zinloze verzekeringen als die voor uw huisdier of telefoon, voorkom dubbele verzekeringen en kijk of u niet te veel betaalt voor uw lopende verzekeringen. Grote kans dat u minstens 200 euro weet te besparen. € 200 € 1.070

 43. cidado schreef:

  Haal een fles schoonmaakazijn in huis. Azijn is goed tegen kalkaanslag, vieze geuren en het schijnt ook te helpen tegen voetschimmel.

 44. cidado schreef:

  Vergelijk artikelen die je wilt kopen online. Heb je een (duur) product in de winkel gezien, kijk dan eerst even op internet of je het goedkoper kunt kopen.

 45. cidado schreef:

  Zorg voor een fleecekleed of deken in huis. Pak dit er ‘s avond bij als het wat frisser wordt en laat de verwarming zo lang mogelijk uit.

 46. cidado schreef:

  Verwen uw dieren met goede, gezonde en goedkope brokjes. Uit onderzoek van de Consumentenbond (uit 2008) blijkt dat de duurste blikvoeders (Whiskas, Kittekat, Felix en Gourmet) niet voldoende voedingsstoffen bevatten. Dieren kunnen zo een tekort aan seleen, zink en vitamine B1 oplopen. De dure merken kosten tussen de €0,60 en €0,80 per dag per kat. De allergoedkoopste Krokante brokjes van C1000 komen op €0,11 per dag per kat en komen als beste uit de test! Bespaar zo per kat tot €250 per jaar.

 47. cidado schreef:

  In de schuur of op zolder liggen misschien schatten verborgen. Doorzoek huis en schuur op bruikbare spullen die u kwijt wilt. U kunt ze verkopen op Marktplaats of op een vrijmarkt. Kennissen die vorig jaar op de vrijmarkt van Koninginnedag stonden, verdienden gemiddeld €170.

 48. cidado schreef:

  Je moet ervan houden, maar kamperen met een eigen tent of caravan is in het hoogseizoen ruim 100 euro per nacht goedkoper dan een stacaravan of een huisje. Bij Decathlon heb je al een tent voor 100 euro, leen wat kampeerspullen en hou geld over voor leukere dingen.

 49. cidado schreef:

  Zoek gratis alternatieven voor producten – Veel software programma’s zijn duur. Maar er zijn vaak prima alternatieven te vinden. Overweeg eens over te stappen van Microsoft Office naar OpenOffice.org of Google Docs, of van Windows naar Linux.

 50. cidado schreef:

  Een abonnement met de nieuwste Iphone of Samsung kost als snel 40 euro per maand. Als je de volgende keer nou eens niet het nieuwste toestel neemt en nog een jaar die ‘oude’ telefoon gebruikt, die het vaak nog prima doet, dan kun je een sim-only abonnement nemen van ongeveer 20 euro per maand. Dat is weer 20 euro per maand die je kunt besparen en dus 240 euro per jaar.

 51. cidado schreef:

  Zoek een thuiskapper. Deze kosten vaak de helft minder dan een bezoekje aan de kapsalon. Hoe vind je een goede thuiskapper?Mannen die hun kapsel gewoon kort willen kunnen nog meer geld uitsparen door de aanschaf van een tondeuse. Je kunt dan zelf je haar doen of door een huisgenoot laten doen. De tondeuse heb je er al na een paar knipbeurten uit.

 52. cidado schreef:

  Ga eens wat sneller uit de douche. De gemiddelde douche verbruikt flink wat water, zelfs in milieustand. Een bad is nog erger, gemiddeld verbruik je met een bad zo’n 140 liter water per keer! Niet te vaak doen dus.

 53. cidado schreef:

  Vergelijk de prijzen die je ziet met de hoeveelheid die je daarvoor krijgt. Soms worden verpakkingen van producten aangepast waardoor de inhoud kleiner wordt maar de prijs hetzelfde blijft. Let hier goed op!

 54. cidado schreef:

  Het is opvallend hoeveel mensen geen kassabon vragen als ze boodschappen gaan doen. Het gebeurt namelijk weleens dat producten dubbel aangeslagen worden terwijl je maar één product op de band hebt gelegd. Door de kassabon te controleren kan je hier snel achter komen en er direct wat aan doen. Soms gaat het om een paar euro!Kan je een wat grotere partij vlees kopen voor een goede prijs? Ik zou zeggen doen en vries het in. Je hebt nou eenmaal een vriezer, waarom zou je het apparaat dan niet gebruiken?

 55. cidado schreef:

  Tochtstrips zijn ideaal om geld te besparen op je energierekening. Deze handige strips plak je op kieren en naden bij ramen en deuren om er voor te zorgen dat de warmte niet naar buiten glipt. Het is een erg efficiënte en goedkope manier om jouw energierekening lager te krijgen. Trek de stekker uit het stopcontact als je een apparaat een tijd niet gebruikt. Een tv die je uitzet met een afstandsbediening staat eigenlijk op stand-by. Het apparaat gebruikt dan nog steeds stroom. Als je de stekker er uit haalt weet je zeker dat er geen energie verspild wordt. Let hier op bij alle apparaten!

 56. cidado schreef:

  Een hoge gasrekening is onder andere het resultaat van kieren en gaten waar warmte kan ontsnappen. Het dichten van kieren en gaten zorgt dan ook voor een directe besparing. Een handige manier om dit te doen is door tochtstrips te gebruiken. Tochtstrips kan je makkelijk op kieren en naden bij ramen en deuren plaatsen. Het is weinig werk, de strips zijn niet duur en het maakt wel degelijk een verschil. Zeker een aanrader dus.De meeste mensen zetten de verwarming pas lager als ze daadwerkelijk naar bed gaan. Dit is eigenlijk zonde. Over het algemeen duurt het zeker een uur voordat de temperatuur flink gedaald is. Als jij om 22:00 wil gaan slapen, kan je de verwarming al zeker om 21:00 lager zetten. Als je dit elke dag consequent doet, zul je merken dat je aardig wat geld kan besparen.

 57. cidado schreef:

  Als je niets nodig hebt, hoef je ook niet naar de stad of de winkel (of een webshop!). De verleidingen die dan over je uitgestort wordt zijn groot. Het leidt er dan ook waarschijnlijk toe dat je tóch met iets thuiskomt. Je zoveelste shirtje, spijkerbroek, paar schoenen of overhemd… Dat komt omdat onze wilskracht uiteindelijk ‘op’ is – nee zeggen wordt dan steeds moeilijker. Zorg dat er een minimum aan verleidingen is; dat helpt je ook in de portemonnee!Een lening om (meer) te kunnen consumeren is iets wat ik nooit zal doen. Rood staan op je rekening kost je al tussen de 8 en 15% rente. Een lening van €1000 kost je op jaarbasis €80 tot €150! Ja, dan heb je dat wat je wilde direct in huis. Ben je er dan ook echt blij mee? Of zou je meer voldoening voelen als je er een jaar hard voor spaart? Ik denk het laatste. Bovendien vind ik het de rente gewoon absoluut niet waard. Je gooit je geld toch ook niet in de put?

 58. cidado schreef:

  Een tip, supermarkten verstoppen de goedkoopste producten altijd helemaal onderin, dus bij het boodschappen doen altijd naar beneden kijken. Die van boven zijn altijd duurder.

 59. cidado schreef:

  Wimper extensions, haar extensions, kapper, nagelsalon, schoonheidsspecialiste. Kost allemaal geld. Dit zijn de luxe dingen die je eigenlijk als eerste uit je leven moet bannen als je geld wil besparen. Dus kweek gewoon je eigen gezonde nagels, loop rond in je natuurlijke lokken en doe een eigen DIY Spa at home. Knip je haren een tijdje niet, of laat het een vriendin doen. Nena en haar vriend knippen elkaars haren. Spaart ze toch elke keer weer €30 per persoon uit!

 60. cidado schreef:

  Als u tijdens het koken gemakkelijk energie wilt besparen, kook dan met de deksel op de pan. Op deze manier gaat u efficiënter met de warmte om en bespaart u 60 tot 70% energie.

 61. cidado schreef:

  Zet de verwarming uit in ruimtes waar niemand komt. Op deze manier kunt u tot wel 8% energie per jaar besparen.

 62. cidado schreef:

  in plaats van verschillende dure middeltjes tegen diverse kwaaltjes alleen tijgerbalsem gebruiken: Helpt tegen hoest, spierpijn, insectenbeten, migraine, en blessures.

 63. cidado schreef:

  Een strijkijzer voordat je klaar bent met strijken uitzetten en de stekker uit de muur halen, want het ijzer blijft nog lang warm.

 64. cidado schreef:

  Zet uw extra inkomen (bijvoorbeeld een 13e maand of eindejaarsuitkering) snel apart op een spaarrekening. Zo voorkomt u dat u dit ongemerkt uitgeeft.

 65. lady schreef:

  als je boodschappen gaat doen maak een lijstje. dat scheelt weer geld en je koopt geen onnodige dingen.

 66. lady schreef:

  eet iets voordat je boodschappen gaat doen dat voorkomt dat je extra dingen meeneemt zoals koek snoep snacks

 67. jenm schreef:

  ga je bij iemand groumetten ? zijn er spullen over vraag wat diegene er mee doet en bied het aan om mee te nemen zodat de overige spullen niet in de prullenbak vallen. maar zodat jij nog een extra dagje kan gourmetten

Reageer

x