Zo heb ik euro’s bespaard

Ik ben overgestapt naar een andere provider en bespaar daarmee flink wat geld. Ik ben overgestapt op verander van provider en dat is me prima bevallen.  Op verander van provider  kunnen alle Nederlandse internet-, telefonie- en televisieproviders gemakkelijk met elkaar vergeleken worden. Het overstappen naar een nieuwe provider zal naar verwachting de komende jaren alleen maar meer benut gaan worden door de consument. Overstappen loont namelijk. Keer op keer blijkt uit ieder onderzoek (Consumentenbond, Kassa en vele onafhankelijke vergelijker’s) dat de consument honderden euro’s kan besparen door alleen maar over te stappen naar een andere provider.

Prijzen en specificaties verschillen per provider. Hoewel de kerndienst van de providers erg op elkaar lijkt (zie bieden allemaal internet, telefonie en/of digitale tv), kan de prijs, aantal zenders, downloadsnelheid en meegeleverde hardware enorm verschillen om maar een paar voorbeelden te noemen. Hierdoor wordt vergelijken interessant en loont het in veel gevallen om over te stappen.

Vooral de zogenaamde ‘alles-in-1 pakketten’ zijn het waard te vergelijken. Zo is het prijsverschil tussen het goedkoopste en duurste alles-in-1 pakket ruim 500 euro op jaarbasis.

Reageer

Gerelateerde artikelen"Sparen"

x