Besparingstips in "Eten maken" categorie

Sorteer op:

Eten wat over blijft

Je ziet het overal veel dat er na een maaltijd toch erg veel weg word gegooid vooral aardappelen en kleine Lees verder..

Groenten- en fruitzaden bewaren

Ooit overwogen om een moestuintje op te zetten. Dat is een goed idee, want het bespaart de kosten voor inkoop Lees verder..

Niet te veel water in je pannen…

Wanneer je met het bereiden van eten water in de pannen gaat doen, let er dan op dat je niet Lees verder..

Thuis eters over de vloer? Zorg vooral voor sfeer en decoratie…

Als je thuis eters over de vloer krijgt, sloof je dan niet uit door veel te kopen. Als je voor Lees verder..

Eet ’s morgens een stevig ontbijt…

Wanneer je de dag begint met een stevig ontbijt ben je sowieso heel gezond bezig. Het ontbijt is de belangrijkste Lees verder..

Neem je eigen lunch mee naar je werk….

Ik weet het. Een bedrijfskantine kan heel aanlokkelijk zijn. En de prijzen zijn er scherper dan in een gemiddeld restaurant. Lees verder..

Dop je boontjes voortaan zelf…

Voorgesneden boontjes uit het vriesvak zijn erg makkelijk! Maar het kan aanzienlijk in prijs schelen om je boontjes zelf te Lees verder..

Breid het halveringsprincipe uit!

Iedereen gebruikt weleens een product, en heeft achteraf zoiets van, hmm misschien konden we met de helft ook wel toe, Lees verder..

Eet gezond, en bespaar

Is gezond eten goedkoop? Nou als je in de gemiddelde natuurwinkel kijkt hangt daar een behoorlijk prijskaartje aan hoor! Neem Lees verder..

Bak op je verjaardag zelf de taart

Ga jij je verjaardag of een ander feestjeĀ vieren? En sta je fronsend te kijken bij al die de dure vlaaien? Lees verder..

x