Disclaimer

Wij Encyclopedie van besparen bieden alleen de software en de techniek. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de op Encyclopedie van besparen gepubliceerde pagina’s. Alle pagina’s zijn door gebruikers gepubliceerd, en de gebruikers zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Het geplaatste materiaal (foto’s, video’s en teksten) worden niet door ons gecontroleerd en de verantwoordelijke gebruikers staan niet onder direct toezicht van Encyclopedie van besparen. Encyclopedie van besparen is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van het aangeboden software en/of op de website aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die niet door Encyclopedie van besparen worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Het Encyclopedie van besparen controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Auteursrecht

De op Encyclopedie van besparen gepubliceerde inhoud en werken zijn auteursrechtelijk beschermd. Elk ongeoorloofd gebruik behoeft voorafgaande schriftelijke toestemming van Encyclopedie van besparen. Dit geldt voor vermenigvuldiging, bewerking, vertaling, opslag, verwerking of weergave van de inhoud in databases of andere elektronische media en systemen. Ongeoorloofde vermenigvuldiging of weergave van afzonderlijke delen van de inhoud of complete pagina’s is niet toegestaan en strafbaar.

Wijzigingen Disclaimer

Encyclopedie van besparen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Disclaimer. Het verdient aanbeveling om deze Disclaimer geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Reageer

x