Besparingstips in "Gas" categorie

Andere subcategorieën van "Energie":

Sorteer op:

Een energievriendelijk bouwplan voor je nieuw te bouwen huis…

Als je een nieuw huis bouwt, zorg dan voor een energievriendelijk bouwplan. Een woning met veel in- en uitspringende muren Lees verder..

Een tochtportaal…

Maak een tochtportaal wanneer je de voor- of achterdeur voor langere tijd hebt openstaan, bijvoorbeeld bij mooi weer of als Lees verder..

Koken op gas is goedkoper…

Tegenwoordig is het helemaal in om te koken op elektriciteit, keramische en halogeen kookplaten. Maar dit kost zo’n € 100,00 Lees verder..

Kook water met een waterkoker…

Wist je dat het water met een waterkoker goedkoper is dan water koken in een pannetje op het fornuis of Lees verder..

Bel met je energiemaatschappij

Bel 1 maand voor je contract afloopt bij energiemaatschappij, telefoonmaatschappij om nieuwe prijs te vragen, zo niet dan zeg je Lees verder..

Douche niet iedere dag…

Persoonlijke verzorging. Natuurlijk is dat heel belangrijk. Tegenwoordig is het heel normaal om iedere dag te douchen. Maar weet je Lees verder..

Gas is duur!

Iedereen weet dat gas tegenwoordig erg duur is. wikipedia vermeldt het volgende, hieruit kun je concluderen dat de gasprijs wel Lees verder..

Bespaartip energiekosten

Energieleveranciers van gas, water en licht schommelen regelmatig met hun tarieven. Je kunt zonder probleem overstappen naar een andere leverancier Lees verder..

CV s’Nachts

s’Nachts laat ik de cv op 18 graden staan en overdag loopt de temperatuur vaak vanzelf op dus hoeft hij niet Lees verder..

Meterstanden

Schrijf  elke maand  de meterstanden op van het gas, de elektriciteit en het water. Download gratis een huishoudboekje: Simpel Huishoudboekje© excel Meterstanden Lees verder..

x