Besparingstips in "Auto" categorie

Subcategories:

Sorteer op:

Laat je auto onderhouden bij een onafhankelijke garage in plaats van bij de merkdealer…

Vaak gebruiken onafhankelijke onderhoudsbedrijven merkloze onderdelen. Deze zijn goedkoper dan merkonderdelen maar kwalitatief net zo goed. Door te kiezen voor Lees verder..

Onderhandelen in grote objecten…

Ga je een auto, elektronica of een ander groot apparaat aanschaffen. Onderhandel dan altijd over de prijs. Ben je hier Lees verder..

Nieuwe auto kopen?

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen? Ga dan niet voor status. Het is dan pure emotie Lees verder..

Kleine(re) auto…

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen? Probeer dan eens te kijken naar een kleine(re) auto. Sowieso Lees verder..

Pomp de banden van je auto goed op!

Autobanden die niet goed zijn opgepompt kunnen ervoor zorgen dat je benzineverbruik met 5 procent toeneemt. Dat is zonder van Lees verder..

Koop een zuinige auto!

Op de lange termijn zal een zuinige auto je duizenden euro’s besparen. Wie 20.000 km per jaar rijdt met een Lees verder..

Ken je al de belastingfiets of premie voor fiets kilometers woon-werk?

Maak gebruik van de fietsenregeling op je werk die moet er wel zijn bij grotere bedijven. Om het gebruik van Lees verder..

Fiets naar je werk maak er je hobby van!

Ik weet het, je denkt, fietsen na het werk is natuurlijk overal al genoemd als bespaartip. maar dit is anders. Lees verder..

Was zelf je auto…

Ja, ik weet het. Een wasstraat is erg gemakkelijk. En €6,50 lijkt niet zo veel. Maar waarschijnlijk kennen we allemaal het gezegde: Lees verder..

Bespaar op auto wassen

Heel veel mensen rijden hun auto naar de wasstraat, en laten hem wassen door zo’n wasstraat. Als u even nadenkt Lees verder..

x