Koop liever geen waterbed…

Koop geen waterbed. Een waterbed gebruikt namelijk erg veel stroom. Ben je hier al van in het bezit? Zorg er dan voor dat je deze goed uitzet of afdekt als je er geen gebruik van maakt. Zo hoef je ‘s avonds minder stroom te gebruiken.

Koop liever geen waterbed…
Beoordeel deze tip
Blondje

Blondje

Hey allemaal,

Besparen is in deze tijden iets waar we waarschijnlijk allemaal wel op een manier mee te maken hebben. Aangezien besparen voor mij steeds meer een sport aan het worden is, sprak deze site mij bijzonder aan. Hopelijk inspireer ik jullie met mijn tips (en jullie mij ;-)).
Blondje

1 reactie op “Koop liever geen waterbed…”

  1. Anoniem schreef:

    Je kan er ook gewoon op letten dat je gebruikmaakt van nieuwe verwarmingselementen, zo kan je de stroomkost nog meer verlagen. Deze zijn meestal voorzien van een thermostaat die afslaat wanneer de gewenste temperatuur bereikt is. Afzetten is geen optie omdat het verwarmingsproces dan steeds terug volledig opnieuw moet beginnen, met een hoog verbruik tot gevolg. Om de stroomkost nog meer te verminderen wordt aangeraden om je waterbed toe te dekken met een kwalitatief donsdeken. Op deze manier wordt de warmte mooi geïsoleerd en blijft het waterbed voor langere tijd lekker warm. Let wel op dat je deze bij een specialist koopt, massaproductie is mss bij aankoop goedkoper maar niet echt toekomst gericht. Voordeel van een goed donsdeken is ook dat de verwarming op je slaapkamer uit kan. Op het einde van de rit komt dit dan veel goedkoper uit. Zalig gewoon!

Reageer

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.