Vakantiebespaartip: vakantie in eigen land kan ook goedkoop

Er zijn genoeg plaatsen in Nederland, of ook in onze buurlanden, die een bezoekje meer dan de moeite waard zijn!

Met een vakantie in eigen land bespaar je vaak een hoop op de reis. Daarentegen is Nederland niet goedkoop voor wat betreft overnachtingen en ook moet je er rekening mee houden dat je wellicht meer “vakantiegeld” kwijt bent als je wat dingen onderneemt en veel buiten de deur eet.

Het is aan te bevelen om dus op een relatief goedkope camping te gaan staan met niet al te veel voorzieningen (die je toch niet gebruikt). Vaak is een overnachting dan +- 15 euro per nacht, maar dan moet je wel je eigen spullen meenemen. Vooral met kleine kinderen heb je niet veel meer nodig voor je vakantie rust. Een speeltuin voor de kinderen en een goede hangmat of stoel en een goed boek doen de rest.

Vakantiebespaartip: vakantie in eigen land kan ook goedkoop
Beoordeel deze tip
André

André

Hallo, Ik ben André en woon in Bemmel. Sinds 1993 ben ik werkzaam bij een Hogeschool , begonnen als Technical Engineer.In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tijd te spenderen aan mijn kinderen en vrouw. Verder heb ik hobby’s als fietsen en het kijken naar een goede film. Ik geloof dat heel veel Nederlanders nog steeds te veel betalen voor sommige zaken, vandaar dat ik ben aangesloten bij deze encyclopedie.
André

Reageer

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.