Goedkoper alternatief voor belonings-snoepjes voor je hond

Voor het oog van de baasjes van honden worden er veel belonings-versnaperingen (voor relatief veel geld) in kleine hoeveelheden verkocht. In allerlei maten, vormen en kleuren die voor het baasje aantrekkelijk lijken voor zijn/haar hond. Zo’n zakje, waarop ‘t gewicht van de inhoud slechts in kleine lettertjes vermeld staat, voor maar 1,50 lijkt natuurlijk niet duur, maar is gauw leeg. Een hond kijkt niet naar vorm of kleur, die rúíkt iets lekkers en is blij met dat speciale, wat je ‘m met prijzende woorden voor z’n goeie gedrag uit een speciaal potje of zakje geeft.
In plaats van de dure versie kan je evengoed een zak van zo’n 3 kilo ander hondevoer kopen dan wat je dier gewoonlijk in zijn etensbak krijgt, daarbij kan je er ook op letten of dit vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen is , MAAR…. hier doe je maandenlang mee! Zelf kocht ik aanvankelijk voor zo’n 2 euro per week aan snoepjes. Nu doe ik al vier weken met een zak van drie kilo waar ik 4 euro voor heb betaald, en die is nog niet half op!

Bespaart toch mooi 104 – 50 = 54 euro per jaar.

Goedkoper alternatief voor belonings-snoepjes voor je hond
Beoordeel deze tip

duizendpoot

Na een lang leven o.a. als buitenshuis werkende moeder van drie kinderen, steeds noodzaak gehad om allerlei zaken vlot en zo handig mogelijk te combineren, liefst met zo min mogelijk moeite en geld-of tijdsverspilling, heb ik nu meer gelegenheid voor de leuke dingen in 't leven. Terwijl alles maar steeds duurder wordt groeit m'n hobby om creatief te zoeken naar besparingen en handigheidjes om noodzakelijke huishoudelijke klusjes met weinig moeite te klaren.

Reageer

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.