Tondeuse voor je zonen en je man

Schaf een goede tondeuse inclusief kappers cape en neustrimmer aan en ga in de vakantieperiode starten met korte kapsels bij je man en kinderen. Het ziet er niet alleen stoer uit het bespaart ook nog eens 18 euro per persoon bij de kapper. Vooral mannen en jongens met korte kapsels, moeten vaker naar de kapper en daarom verdient het dus de aanbeveling om dit zelf te gaan doen.

Tip is om te beginnen in de vakantieperiode. Mocht het dan in het begin een keer mis gaan en niet goed overlopen van de ene in de andere aantal millimeter dan is dat geen ramp en kun je eventueel nog een pet op doen mocht het helemaal verkeerd gaan (Ik spreek uit ervaring)

Mijn vrouw doet dit nu al meer dan 3 jaar. en ik weet zeker dat we hiermee honderden euro’s bespaart hebben.

Tondeuse voor je zonen en je man
Beoordeel deze tip
André

André

Hallo, Ik ben André en woon in Bemmel. Sinds 1993 ben ik werkzaam bij een Hogeschool , begonnen als Technical Engineer.In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tijd te spenderen aan mijn kinderen en vrouw. Verder heb ik hobby’s als fietsen en het kijken naar een goede film. Ik geloof dat heel veel Nederlanders nog steeds te veel betalen voor sommige zaken, vandaar dat ik ben aangesloten bij deze encyclopedie.
André

Reageer

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.